Jgheab aflat între ,,ciocan şi nicovală” solicitat ,,precum scrie la carte” de corpurile de clădiri adiacente. Video

Se poate afirma că atât jgeabul de apă la modul general, cât şi cel de faţă  se află în categoria celor mai solicitate elemente de construcţie. El se află montat între două ,,ape”  de acoperiş şarpantă montate pe corpuri de clădiri adiacente, jgheaburi care sunt elemente de construcţii ce sunt ,,forjate” de fenomenele naturale.

Apa bălteşte vara, îngheaţă iarna generând solicitări naturale intense şi regulate în conformitate cu o ciclicitate anuală. În jgheab se transmit tensiunile mecanice semnificativ de mari provocate de dilatarea termică elemente de constructie adiacente lui, implicând deformatii dimensionale majore proprii.

Te gândeşti că şi tu ai putea să te loveşti de această problemă de dificultate tehnică majoră câutând după siguranţă pentru clădire ,,alăturată” jgheabului tău?

Vezi filmuletul realizat cu constructorul care a rezolvat cu succes şi definitiv această problemă în condiţii de siguranţă durabilă.

 

Succese maxime !


About the Author Admin

Autorul lucrează de 20 de ani în prefabricarea și montajul prelatelor hidroizolante cu durata pe viață cuprinzând izolarea acoperișurilor terasă, izolarea iazurilor și bazinelor de apă, izolarea perimetrală a ferestrelor și ușilor cu benzi de cauciuc tăiate la dimensiune. În timpul său liber studiază sportul aikido care o vede arta marțială ce are scopul de a suporta dezvoltarea personală a partenerului, filosofie care o aplică cu desăvărșire atât în viața personală căt și în cea profesională concentrându- se la servirea clienților sprijinind atât proiectarea respectiv execuția hidroizolațiilor cât și supervizarea periodică pe o perioadă de 50 de ani a lucrărilor gata executate oferind astfel sprijin fizic pe jumătate de secol.

  • melinte olimpiu spune:

    Da un telefon aveti?

  • Izolatorul spune:

    Gasiti va rog pagina de contact facand clic aici !

  • >